Oleme ühenduses!
Me usume isiklikesse kohtumistesse ja pikaajalistesse suhetesse oma klientide ja partneritega. Seepärast peamegi tähtsaks, et teil oleks kerge meiega ühendust saada.
Palun kinnita "Captcha"
Andmete eeskirjade hoiatus
Andmete eeskirjadega nõustumine Andmete eeskirjad
Aitäh [name], me võtame teiega ühendust.
Ergonoomika
Korduvate liigutuste ja staatiliste asendite poolt põhjustatud pinged – miks need tekivad?

Tänapäeva ühiskonnas on korduvate liigutuste poolt põhjustatud lihaspingetest tulenevad vaevused tuttavad paljudele, kes kasutavad arvuteid ja veedavad oma tööpäeva istudes.

Inimesed vajavad liikumist ja vaheldust, kuid pole olemas töökohti, mis oleks nii head, et seal saaks istuda kogu päeva, ilma et seal tekiks korduvate liigutuste poolt põhjustatud lihaspingeid.

Korduvate liigutuste poolt põhjustatud randmelihase pingete sümptomiks võivad olla näiteks käte tundetus, valu sõrmedes, käsivarres, küünarliigeses, õlgades, kaelas või seljas, samuti nende „suremineˮ. 

Lihaspingete põhjusteks on enamasti valesti disainitud töökohad koos rutiinsete liigutustega pikkade töötundide jooksul. Keegi töötajatest ei põhjusta neid tahtlikult. Arvutikasutaja tunneb end ebamugavalt ja tööandja kannab kahjusid haiguste ja rehabilitatsiooni tõttu kaotatud töötundidega.

Tagasi Stories
Küpsiste sõnum. Rohkem teavet
Keeldu
Luba Küpsised